Totul pentru frumusete

Date generale de ingrijire a corpului

Care sunt cauzele îmbătrânirii pielii?

Ca regulă, procesul natural de îmbătrânire a pielii începe după vârsta de 20 de ani, în această perioadă se încetineşte procesul de regenerare a celulelor pielii, pielea devine mai uscată, îşi pierde din elasticitate şi are un aspect tern. Factorii externi, aşa ca razele solare şi poluarea aerului accelerează procesul de îmbătrânire a pielii. Femeile de orice toate vârstele sunt preocupate de semnele vizibile de îmbătrânire a pielii: ridurile mimice, liniile statice, pierderea elasticităţii şi a fermităţii pielii. În timp ce femeile tinere se străduiesc să prevină primele semne de îmbătrânire a pielii, cele la o vârstă mai matură deja luptă cu ele. Setul fermecat – o colecţie de produse contra îmbătrânirii de calitate înaltă, care împiedică procesul de îmbătrânire a pielii datorită următorilor factori:

  • exfolierea celulelor moarte ale pielii;
  • diminuarea ridurilor mimice şi statice;
  • menţinerea hidratării pielii;
  • activizarea celulelor pielii;
  • restabilirea pielii.

De ce este nevoie de un regim special pentru îngrijirea pielii?

O îngrijire corectă a pielii include cinci etape: curăţire, exfoliere, tonifiere, hidratare şi protecţie. Compania Mary Kay oferă Setul fermecat – un sistem contra îmbătrânirii unic pentru îngrijirea zilnică a pielii, potrivit oricărui tip de piele.

Pentru un rezultat optim în lupta contra îmbătrânirii pielii, toate produsele incluse în Setul fermecat trebuie folosite împreună:
  • Granulele purificatoare delicate TimeWise® ale Cremei purificatoare 3-în-1 TimeWise® şi Săpunul purificator TimeWise® înlătură celulele moarte şi exfoliază delicat pielea.
  • Formula patentată TimeWise® din componenţa Cremei purificatoare 3-în-1 TimeWise® şi a Cremei extra-hidratantă contra îmbătrânirii premature TimeWise®, măreşte elasticitatea pielii, reduce ridurile fine şi statice datorită optimizării procesului natural de regenerare a pielii.
  • Minunatul amestec higroscopic, din compoziţia Cremei extra-hidratantă contra îmbătrânirii premature TimeWise®, menţine nivelul optim de hidratare a pielii.
  • Extractele vegetale hrănitoare ale Soluţiei de zi cu SPF 25 acţionează activ asupra celulelor pielii, pe când elementele de protecţie solară apără pielea de influenţa dăunătoare a razelor UVA şi UVB.
  • Colagenul din componenţa Soluţiei de noapte măreşte peptidele, stimulează procesul de sintetizare a colagenului, ceea ce face pielea mai netedă şi mai elastică.

Dacă folosesc cremă hidratantă pentru pielea feţei şi a corpului, este oare necesar să folosesc produse hidratante speciale, destinate pentru anumite zone ale pielii?

Produsele hidratante speciale, destinate pentru anumite zone ale pielii ajută pielea să rămână tânără şi previn îmbătrânirea prematură a acesteia. Cremele şi gelurile pentru zona din jurul ochilor sunt în stare să facă minuni: ele menţin tonusul pielii, măresc fermitatea pielii, luptă cu aspectul tern al pielii, înlătură edemele, previn apariţia ridurilor, şi cel mai important, ajută femeilor să-şi menţină tinereţea şi frumuseţea. Balsamurile de buze şi produsele pentru purificarea pielii buzelor dăruie catifelare, hidratare şi confort. Astfel de zone ca coatele şi călcâi, necesită un produs intens hidratant, care este în stare să înmoaie pielea aspră şi dură de pe aceste zone.

Sfaturi pentru a păstra pielea frumoasă şi hidratată:

  • Pentru ca iarna, aerul din casă să-şi menţină nivelul necesar de umiditate este necesar de utilizat un umidificator.
  • Pentru ca pielea mâinilor să fie protejată pe timp de iarnă, îmbrăcaţi mănuşi. După ce spălaţi mâinile, întotdeauna aplicaţi o cremă hidratantă, ca de exemplu Cremă de mâini Satin Hands®.
  • Pentru a proteja pielea de acţiunea nocivă a razelor ultraviolete folosiţi produse cu factor de protecţie solară SPF, aşa ca Cremă pentru protecţie solară cu SPF 30* şi Balsam pentru buze pentru protecţie solară SPF 15 din Colecţia pentru protecţia solară Mary Kay®.
  • * Se eliberează fără prescripţie medicală.

Am piele grasă. Este necesar să folosesc produse de hidratare a pielii?

Orice tip de piele are nevoie de hidratare pentru ca pielea să rămână catifelată, gingaşă şi tânără. Femeile cu un tip gras de piele deseori cred că o hidratare adăugătoare ar putea provoca o piele excesiv de grasă. Realitatea este că pielea grasă la fel poate suferi de insuficienţa de hidratare ca şi pielea uscată. Femeilor cu ten gras li se recomandă să folosească produse de hidratare degresate pentru ca pielea să-şi păstreze tinereţea şi aspectul sănătos.

Ce factori provoacă uscarea pielii, în special în lunile de iarnă?

Organismul nostru sintetizează grăsimi, care răspund de hidratarea şi de moliciunea pielii. Din cauza băilor şi duşurilor frecvente cu apă fierbinte pielea pierde din grăsimile necesare, ceea ce provoacă senzaţia de piele uscată. Factorii sezonieri şi climaterici, aşa ca clima uscată, umiditatea scăzută, timp de vânt sau temperaturi înalte ale aerului, de asemenea afectează stratul natural de grăsimi de la suprafaţa pielii.

Mary Kay ofera peste 200 de produse de inalta calitate pentru ingrijirea pielii, machiaj, ingrijirea unghiilor, corpului, produse pentru protective solara si o colectie minunata de parfumuri.

Bun venit in lumea Mary Kay!

infolife

Share
Published by
infolife

Recent Posts

Servus!

Sunt Cristina Maria … cand eram copil tare mult mi-ar fi placut sa am si…

3 years ago

Planta sau animal ?

Planta sau animal ? In junglele din Peru si Ecuador, aflate la peste 2000 metri…

4 years ago

Beneficiile consumului de lamaie

Beneficiile consumului de lamaie - Vitamina C este vitala pentru cresterea si intretinerea organismului, lamaia…

4 years ago

Albinele se drogheaza?

Albinele se drogheaza? La fel ca si noi, oamenii, albinele devin dependente de nectarul unor…

4 years ago

Buburuza, simbolul norocului

Buburuza, simbolul norocului Gargarita rita Zboara-n poienita Unde vei zbura Acolo va fi casa mea.…

4 years ago

Sunetul albinelor poate fi tamaduitor!

Sunetul albinelor poate fi tamaduitor! Cercetatorii au descoperit ca sunetul albinelor poate fi tamaduitor… Astfel,…

4 years ago