Categories: Sanatate

REMEDII HOMEOPATE

REMEDII HOMEOPATE – Remediile homeopate difera de celelalte medicamente prin modul lor de prezentare si de administrare. Remediile se pot administra intern sau extern. Remediile care se administreaza intern sunt disponibile sub forma de solutie sau granule impregnate cu solutia respectiva. Granulele sunt foarte mici (de aproximativ 1mm diametru), confectionate de obicei din lactoza si impregnate cu un anumit remediu.

Ele nu mai contin nici macar o molecula din substanta initiala, ci doar informatia din aceasta, astfel ca la analiza chimica obisnuita a mai multor remedii in ele nu s-ar putea determina decat lactoza. Asta pentru ca nu avem inca la indemana metode de punere in evidenta a energiei pe care remediile o contin. Cu toate acestea, organismul fiecaruia dintre noi este cel care inregistreaza aceasta informatie si dupa ce luam o doza de remediu putem sa ii simtim din plin efectele.

Remedii homeopate – In homeopatie daca am lua zece granule odata sau flaconul intreg, efectul este acelasi. La medicamentele obisnuite, cu cat concentratia este mai mare, cu atat medicamentul este mai puternic. In cazul remediilor homeopatice, cu cat concentratia de substanta este mai mica, cu atat remediul este mai puternic, deoarece el a fost diluat succesiv.
In afara de dilutia remediului si ritmul de administrare este cel care face ca stimularea fortei vitale sa fie mai puternica sau mai slaba. Intervalul dintre administrari difera de la caz la caz. Pentru bolile fizice sau pentru cazurile acute remediul se administreaza mai des – zilnic si chiar de mai multe ori pe zi. De obicei insa remediile se administreaza mai rar, o data pe zi, o data pe saptamana sau chiar o data pe luna. Cu cat dilutia este mai mare, cu atat remediul se administreaza mai rar. Remediile se administreaza pe stomacul gol, cu cel putin jumatate de ora inainte de masa sau la o ora dupa ce ati mancat. Granulele nu se inghit, ci se pun sub limba si se lasa sa se topeasca.

Remedii homeopate – Pot fi folosite remediile homeopatice simultan cu medicamentele conventionale?

In cele mai multe cazuri, este posibil sa fie administrate simultan. Unele medicamente conventionale sunt atat de puternice, incat antidoteaza actiunea remediilor homeopatice. In aceste cazuri, pacientul trebuie sa decida daca doreste sa foloseasca medicamente conventionale sau homeopatice pentru o anumita boala.

Ce afectiuni pot fi tratate homeopatic?

Aproape toate afectiunile. Dar homeopatia este mai bine cunoscuta pentru rezultatele bune in tratarea bolilor cronice. Motivul este acela ca HOMEOPATIA este singurul sistem medical care ofera tratament curativ si nu paliativ in cele mai multe boli cronice declarate incurabile de medicina clasica (homeopatia vindeca, nu doar amelioreaza). Fie ca este vorba de o boala de piele, tulburari gastrice si intestinale cronice, artrita, probleme reumatice, tulburari psihologice, colesterol ridicat, hipertensiune, obezitate, etc. Toate acestea, dar si multe alte boli cronice pot fi vindecate homeopatic.

De ce homeopatia ar trebui sa fie prima alegere?

  • pentru ca actioneaza rapid si fara efecte secundare
  • este eficienta si in bolile acute si in cele cornice
  • in timp ce trateaza o anumita suferinta, creste rezistenta la boala in general. Se evita astfel consultarea a diferiti medici pentru diferite boli.

 Remedii homeopate

infolife

Recent Posts

Servus!

Sunt Cristina Maria … cand eram copil tare mult mi-ar fi placut sa am si…

3 years ago

Planta sau animal ?

Planta sau animal ? In junglele din Peru si Ecuador, aflate la peste 2000 metri…

4 years ago

Beneficiile consumului de lamaie

Beneficiile consumului de lamaie - Vitamina C este vitala pentru cresterea si intretinerea organismului, lamaia…

4 years ago

Albinele se drogheaza?

Albinele se drogheaza? La fel ca si noi, oamenii, albinele devin dependente de nectarul unor…

4 years ago

Buburuza, simbolul norocului

Buburuza, simbolul norocului Gargarita rita Zboara-n poienita Unde vei zbura Acolo va fi casa mea.…

4 years ago

Sunetul albinelor poate fi tamaduitor!

Sunetul albinelor poate fi tamaduitor! Cercetatorii au descoperit ca sunetul albinelor poate fi tamaduitor… Astfel,…

4 years ago